aprop de tot

 

SonTretze (Adults Only)

Vostè podrà aprofitar la proximitat del mar, les platges i cales de Menorca durant el dia, i al capvespre podrà apropar-se a Sant Lluis a peu per a gaudir dels seus serveis.

SonTretze (Adults Only)

 

Estem situats a menys de 5 minuts de Platges, amb tots els serveis, o també de petites Cales solitàries. Els nostres clients gaudiran de la proximitat del Mar, platges i Cales, tot a 5 minuts del Hotel.
Les habitacions son amplies, comodes i totres tenen Saló o be Terrassa. Estan insonoritzades amb aire condicionat i calefacció, minibar, tv i wifi, dentre d’altres.

aprop de tot

Aprop de l’hotel, tenim varietat de coses per a fer. Hi han Bodegues que donen degustacions dels vins de la Terra. Interesants estudis de Pintors, Ceramistes i oficis menorquins com picapedrers o mestres Araders, petits Restaurants situats en cases tradicionals de Menorca, i d’altres a la bora de la mar, on trobarà plats tradicionals de Menorca.

Per davant de l’hotel, passa un dels molts camins de veïnat, que es comuniquen entre ells i formen la antiga xarxa de comunicació de Menorca de molts kilòmetres de longitud.

El més conegut es el Cami de Cavalls, pero aquest es apart, ja que es un cami que envolta tota l’illa per la vora de la mar, amb mes de 170 km. de longitud. Actualment el Camí de Cavalls esta senyalitzat i es practicable amb diferents dificultats.

Vostè podrà gaudir de la proximitat del mar, les platges i cales de Menorca durant el dia, i al capvespre podrà apropar-se a Sant Lluis a peu i gaudir del seus serveis, o si vol traslladar-se a 4 km trobara Es Castell, Maó o la costa sud de l’illa, on a nomes 5 minuts de cotxe, estarà assegut en un Restaurant, a tocar del mar.

descansar i dormir

 

En arribar la nit…. SonTretze els pot oferir descans i privacitat. Dues situacions bastant dificils de aconseguir en fer vacances fora de casa.

Les habitacions estan insonoritzades, per elements actuals com dobles vidres, i també per naturals, ja que tota la construcció de la casa esta feta amb pedra de Marès de fins a 40 cm. de gruixa.

Aquesta tradicional construcció a Menorca, es es coneix de molt abans de 1730, per la documentació trobada d’una partició d’herència entre dos germans.

Son Tretze fou rehabilitat en l’any 2000 totalment. La reforma s’ha fet recuperant tots els elements possibles, a més de restaurar mobles, portes i elements ceràmics que varem trobar i afegint els elements que hi faltaven, però que encara es fan a Menorca. Tot això en ha facilitat aconseguir l’ambient tant especial d’aquesta casa.

 

entrada elegida

sortida elegida

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

adults:

Children:

 

 

Buscan

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Intruduïr detallsCupó

Si té un codi de cupó, introduïu al camp a continuació i feu clic a aplicar.

 

 

Loading summary...

 

Accepteu les nostres polítiques per a aquesta reserva.

Pagarà la seva estància en una etapa posterior. El preu total és  

There are no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (HBook > Payment).

En proces

Comproveu els detalls de la vostra reserva abans de fer clic a "Reserva ara!".